Barn ingen hindring

Dette er for deg som har fått barn og er enslig forsørger. Her får du bo og leve tett på andre ungdommer og få med deg mye av det spennende et folkehøyskole-år gir.

Dersom du ønsker å utvikle deg i foreldrerollen samtidig som du er klar for nye opplevelser og utfordringer er dette noe for deg. 

Dere følger et spennende opplegg om foreldreskap, samtidig som dere følger av de andre linjene. Barnet ditt vil gå i en av områdets mange barnehager, mens du får vært på både linjeaktiviteter, valgfag og utflukter som foregår på dagtid. Av og til har vi vårt eget opplegg.

Vårt eget foreldre-opplegg: «Ringer i vann», handler om å skape gode ringvirkninger for fremtiden. Her vil vi komme inn på relevante temaer som er viktig i foreldre-barn relasjonen, familieliv, og er et sted hvor dere, med barn, kan dele erfaringer, utfordringer, tips og ideer. Langturen planlegger vi sammen etter oppstart. 

På ettermiddagstid kan vi friste med flotte områder for både barn og voksne. Skolen vår deler vi med et 5-stjerners feriesenter, med 2 lekeplasser, flotte naturområder, gymsal, langgrunn strand og brygger til krabbefiske. Inne lager vi til lekekroker i fellesrommene, har egen gymsal og åpent felleskjøkken med utsikt mot havet. Flere flotte lekeplasser i nærområdet, Vi lager fleksible løsninger slik at dere med barn får ro og tid til å skape god tilknytning og få fine opplevelser sammen med barnet.

Du vil møte lærer som har lang erfaring innen førskolepedagogikk, og som har et stort hjerte for sine elever, både store og små.

Vi har gode boforhold (hytter/leiligheter), veldig god mat (uten overdrivelse). Et helt år hvor middagen lages klar, og mat til nista kan hentes i matsalen. Vi har en fantastisk beliggenhet midt i det beste av Sørlandets skjærgård.Skolen ligger kun 15 minutter unna både Kristiansand lufthavn Kjevik og Kristiansand sentrum. 

Har du spørsmål om hva som helst, eller bare vil slå av en prat? Ikke nøl med å ta kontakt. lenemaritha@kristiansand.fhs.no Ofte stilte spørsmål kan du lese mer om her Vi hjelper deg med bhg-søknad, og oppstart/ innkjøring. Om barnet er under barnehage-alder ser vi på andre løsninger.

 

Ring oss gjerne for en uformell samtale, så kan vi ta en prat om praktiske ting omkring økonomi, og det å ha barn på skolen.