Crosstrening og ballspill

Tur til Bali og Lembongan

Linjen for deg som liker variert trening, vi bruker våre uteområder, skjærgården og forskjellige haller til ballspill som beachvolleyball, fotball og ishockey

Her får du mange (men ingen like!) CrossFit-inspirerte økter i sal, samt variert ballspill, både ute og i sandhall. I tillegg supplerer vi med f.eks. coretrening, klatring ute og inne, svømming, løping, fjell- og skogsturer, hinderløype, trappeløp, spikeball, badminton, yoga, treningsbesøk hos CrossFit-senter, kanskje litt snøvolleyball, og ikke minst surfing og snorkling på linjetur.

Treningen i sal er variert, intervallpreget, og med hensikt å forbedre både styrke, spenst, fleksibilitet og utholdenhet.
Når det gjelder beachvolleyball trener vi på tekniske elementer, lærer om taktiske valg i spill og kommunikasjon, og selvfølgelig blir det kos og lek med mange og varierte spill og kamper.
Treningsopphold Bali og Lembongan! I november drar vi på et ca 2 uker langt treningsopphold til Bali og Lembongagn - med CrossFit-inspirerte økter i fokus, men også med andre aktiviteter som snorkling, surfing, og beachvolley og spennende utflukter .  

Linjelærer Nila Larsson har CrossFit Level 1 Trainer-sertifisering, Trener IV-utdanning i volleyball og sandvolleyball fra Høgskolen i Telemark samt mange års erfaring som profesjonell beachvolleyballspiller – herunder deltagelse i to OL, flere medaljer i World Tour og EM, samt 5 NM-titler.

Mer informasjon om skolen finner du her, og vi kan love gode boforhold ( hytter/leiligheter), samt veldig god mat (uten overdrivelse), engasjerte lærere og stab, og en fantastisk beliggenhet midt i det beste av Sørlandets Skjærgård. Kun 15 minutter unna Kristiansand Lufthavn Kjevik, og Kristiansand sentrum. 

Har du spørsmål om hva som helst, eller bare vil slå av en prat. Ikke nøl med å ta kontakt. Ofte stilte spørsmål kan du lese mer om her

Linjeturen går til Bali i Indonesia

Her trener vi på flotte strender, utforsker Indonesisk kultur, og tilrettelegger for surfing og andre aktiviteter

Totalkostnad:

Totalkostnad for året inkl. kost/losji, linjekostnad, tur og felleskostnader: kr 116.000,-. Skolen er berettighet lån og stipend fra Statens Lånekasse. 

Tilleggskostnader: Nødvendige vaksiner, det ordner du selv utifra hva du har fra før. Ønsker du enkeltrom er det tillegg på kr 6000,- for skoleåret. Innmeldingsavgift kr 2500,- (betales for å bekrefte skoleplassen etter at en har søkt og fått bekreftet pass) Innmeldingspenger refunderers dersom en sier fra seg plassen innen 14 dager etter betalingen av innmeldingspenger( I henhold til angrefristloven) . Valgfag koster av og til noe ekstra, men det er fullt mulig å gjennomføre et år på skolen uten ekstra kostnader til valgfag.

Hvor mye linjefag i uka?

I en normaluke er 2 dager satt av til linjefag. Resten av skoledagene går med til fellesfag og valgfag.