Klatring, ski og surf

Tur til Alpene

Linja som gir deg rå mestringsopplevelser med lave klimautslipp. “Balance. Its all about balance". På denne nye linja kombinerer vi moro og mestring med mening. Her lærer du balansekunsten på surfebrett, ski og i klatreveggen når vi oppsøker de tøffe klatre, surfe og toppturmulighetene som finnes på Sørlandet, Norge og Europa. Finne balanse i livet.

  • Skolen har nydelige klatre, kite- og vindsurfingsmuligheter rett utenfor døra vår.   
  • I september oppsøker vi nordens Cold Havaii på  Waterz festivalen i Hvide Sande.   Verdenseliten i windsurfing samles da for å konkurrere i høststormene. Vi kan ikke love storm, men de pleier å ha rå vindforhold. Sjekk ut  https://www.waterz.dk  
  • I november pakker vi skia og reiser til Lom skifestival og Jotunheimens 2000 m topper i magisk lys. 
  • Du får testet skiene i Alpene i løpet av vinteren.  
  • Vårens eventyr avsluttes med vår seilskute Fryden i Hardanger, der vi går på breen på Folgefonna og på toppturer i Rosendalsalpene, med opptil 1500 effektive høydemeter på en dag! 

Linjen passer for alle som liker vann, være aktiv og drive med sport og friluftsliv. Linja krever noe forkunnskaper på ski. Du må like å være ute i allslags vær, og ville prøve nye aktiviteter og reisemåter som er mer krevende enn fly.  

Pris for linjen finner du her 

Mer informasjon om skolen finner du her, og vi kan love gode boforhold ( hytter/leiligheter), samt veldig god mat (uten overdrivelse), engasjerte lærere og stab, og en fantastisk beliggenhet midt i det beste av Sørlandets Skjærgård. Kun 15 minutter unna Kristiansand Lufthavn Kjevik, og Kristiansand sentrum. 

Har du spørsmål om hva som helst, eller bare vil slå av en prat. Ikke nøl med å ta kontakt. Ofte stilte spørsmål kan du lese mer om her

Eventyret venter, vi sees!

Hvor mye linjefag i uka?

I en normaluke er 2 dager satt av til linjefag. Resten av skoledagene går med til fellesfag og valgfag

Send inn søknad:

Søk på Klatring, ski og surf