2. års elev/JC Trainee

Var Folkehøyskoleåret noe som ga mersmak? Hvorfor ikke søke om å gå et år til? Våre traineer er elever som fungerer som miljøarbeidere, og får samtidig ledertrening gjennom praksis og veiledning.
Det er ikke et krav å ha gått på folkehøyskole, man kan søke med annen relevant erfaring fra f eks militæret eller annen utdanning / erfaring.

Disse plassene ved skolen er et andreårstilbud for de som ønsker å være med å bidra videre i det miljøskapende arbeidet ved Kristiansand Folkehøyskole. De er medhjelpere, hjelpeinstruktører, tilretteleggere og igangsettere på mange ulike aktiviteter, turer og i undervisning.

Oppgavene til en trainee er tredelt:

1) Delta i undervisningen, både på linje og i moduler

2) Bidra i miljøet på skolen, både ved å arrangere miljøaktiviteter, og ved å være til stede for enkeltpersoner og grupper.

3) Utføre praktiske oppgaver som eksempelvis på kjøkken, ha ansvar for utstyr, kjøring etc. Som en del av opplæringen, møter de noen ganger i lærerråd og i personalmøter. Traineene får regelmessig gruppeveiledning

Mer informasjon om skolen finner du her, og vi kan love gode boforhold ( hytter/leiligheter), samt veldig god mat (uten overdrivelse), engasjerte lærere og stab, og en fantastisk beliggenhet midt i det beste av Sørlandets Skjærgård. Kun 15 minutter unna Kristiansand Lufthavn Kjevik, og Kristiansand sentrum. 

Som trainee har man fri undervisning samt kost/losji under skoleåret, og man mottar også litt lommepenger pr måned. 

Linjetur til utlandet / andre linjeturer, samt alle fellesturene er også inkludert.

Velkommen til skjærgårdsskolen i Sørlandets Hovedstad

Søk her på vår linje for 2. års elev/JC Trainee