Crosstrening og Beachvolley - Bali

Kom og tren! Med gode fasiliteter, mye trening både med og uten ball, tilgang på variert og sunn mat, samt dyktige trenere/lærere ligger alt til rette for et aktivt og morsomt skoleår! Varierte CrossFit-inspirert trening med både styrke og puls, og du lærer deg både teknikk og taktikk i alle beachvolleyballspillets faser. Spennende linjetur til Bali og Lembongan i Indonesia

Dette er noe av det som venter deg som elev på linjen med Crosstrening og Beachvolley: :

Variasjon i treningen! Vi jobber jevnlig med både styrke og puls, særlig gjennom tøffe og effektive treningsøkter inspirert av CrossFit – med høy intensitet og ofte i intervallform. Hvilken form du er i fra før spiller ingen rolle – alle vil få maks ut av denne treningsformen! Vi kombinerer øvelser der vi kun bruker kroppsvekt med øvelser der vi bruker vekter eller annet utstyr og øvelser der vi jobber sammen i par eller grupper.  De fleste øktene foregår i gymsalen vår. Som regel blir det også tid til en treningsøkt hver uke med alternativ trening, f.eks. klatring, svømming, trappeløp, joggetur eller annet.

  • Tilrettelagt beachvolleyballtrening! Denne linjen passer både for deg som har spilt litt beachvolleyball for gøy, og for deg som ikke har erfaring fra før. Treningene med ball legges opp så den enkelte elev får utfordringer tilpasset sitt nivå. Ca 1 dag pr uke dedikeres til beachvolleytrening.
  • Treningsleir på  Bali! I november drar vi på et ca 2 uker langt treningsopphold til Bali - med CrossFit-inspirerte økter og beachvolleytrening i fokus, men også med andre aktiviteter som snorkling, surfing og spennende utflukter – noen av dem sammen med Klatring, dykk og surf-linja.  På turen blir det også overnattinger på naboøya Lembongan, idyllisk liten øy hvor en kan ta seg rundt på sykkel i løpet av et par timer
  • Trening i verdens største sandhall! Vi tar en 3-dagerstur til Gøteborg Beach Center og de 16 flotte beachvolleyballbanene der.
  • Turneringer! Gjennom skoleåret vil det arrangeres flere beachvolleyballturneringer i sandhallen, de fleste i regi av den lokale sandvolleyballklubben. Her vil det være mulig for deg å delta.
  • Gode sandfasiliteter! På skolen har vi tre flotte beachvolleyballbaner som brukes når været tillater det, mens det meste av balltrening mellom høstferien og påskeferien foregår i sandanlegget til Kristiansand Sandvolleyballklubb – bestående av 12 baner utendørs og tre baner i sandhall.
  • Linjelærer Nila Larsson har CrossFit Level 1 Trainer-sertifisering, Trener IV-utdanning i volleyball og sandvolleyball fra Høgskolen i Telemark samt mange års erfaring som profesjonell beachvolleyballspiller – herunder deltagelse i to OL, flere medaljer i World Tour og EM, samt 5 NM-titler.

Mer informasjon om skolen finner du her, og vi kan love gode boforhold ( hytter/leiligheter), samt veldig god mat (uten overdrivelse), engasjerte lærere og stab, og en fantastisk beliggenhet midt i det beste av Sørlandets Skjærgård. Kun 15 minutter unna Kristiansand Lufthavn Kjevik, og Kristiansand sentrum. 

Har du spørsmål om hva som helst, eller bare vil slå av en prat. Ikke nøl med å ta kontakt. Ofte stilte spørsmål kan du lese mer om her

SØK HER!

Linjeturen går til Bali i Indonesia

Her trener vi på flotte strender, utforsker Indonesisk kultur, og tilrettelegger for surfing og andre aktiviteter

Du har selv ansvar for å ta nødvendige vaksiner i god tid før linjeturen. Dette kan gjøres på vaksinekontor eller hos fastlege.  Ved å oppgi Bali som reisemål vil du få beskjed om hvilke vaksiner du må ha.

Linjekostnader:
Kr 32.000,-  inkludert linjeturen

Totalkostnad for året inkl. kost/losji og felleskostnader: kr 110.500,-

Tilleggskostnader: Nødvendige vaksiner i forhold til reisemål (og hva en har av vaksiner fra før), tillegg for enkeltrom kr 6000,-. Innmeldingsavgift kr 2500,- (betales for å bekrefte skoleplassen etter at en har søkt og fått bekreftet pass) Innmeldingspenger refunderers dersom en sier fra seg plassen innen 14 dager etter betalingen av innmeldingspenger( I henhold til angrefristloven) 

Hvor mye linjefag i uka?

I en normaluke er 2 dager satt av til linjefag. Resten av skoledagene går med til fellesfag og valgfag.

 

Send inn søknad :

Søk Crosstrening og Beachvolley på Kristiansand Folkehøyskole