Crosstrening, beachvolley og klatring

Tur til Bali og Lembongan

Linjen for deg som er glad i variert trening! Linjelærer med CrossFit Level 1 Trainer-sertifisering samt mange års erfaring som beachvolleyballspiller på internasjonalt toppnivå. Studietur til Bali og Lembongan i Indonesia.

Kom og tren!

Her får du mange (men ingen like!) CrossFit-inspirerte økter i sal, samt beachvolleyball - både ute og inne i sandhall. I tillegg supplerer vi med f.eks. coretrening, klatring ute og inne, svømming, løping, fjell- og skogsturer, hinderløype, trappeløp, spikeball, badminton, yoga, treningsbesøk hos CrossFit-senter, volleyball, kanskje litt snøvolleyball og ikke minst surfing og snorkling på linjetur.

  • Treningen i sal er variert, intervallpreget, og med hensikt å forbedre både styrke, spenst, fleksibilitet og utholdenhet.
  • Klatring i skjærgården
  • Når det gjelder beachvolleyball trener vi på tekniske elementer, lærer om taktiske valg i spill og kommunikasjon, og selvfølgelig blir det kos og lek med mange og varierte spill og kamper.
  • Treningsopphold Bali og Lembongan! I november drar vi på et ca. 2 uker langt treningsopphold til Bali og Lembongan - med CrossFit-inspirerte økter i fokus, men også med andre aktiviteter som snorkling, surfing, beachvolley og spennende utflukter.

Linjelærer Nila Larsson har CrossFit Level 1 Trainer-sertifisering, Trener IV-utdanning i volleyball og sandvolleyball fra Høgskolen i Telemark samt mange års erfaring som profesjonell beachvolleyballspiller – herunder deltagelse i to OL, flere medaljer i World Tour og EM, samt 5 NM-titler.

Pris for linjen finner du her

Mer informasjon om skolen finner du her. Vi kan love gode boforhold (hytter/leiligheter), veldig god mat (uten overdrivelse), engasjerte lærere og stab og en fantastisk beliggenhet midt i det beste av Sørlandets skjærgård. Du finner oss kun 15 minutter unna Kristiansand lufthavn Kjevik og Kristiansand sentrum. Har du spørsmål om hva som helst eller bare vil slå av en prat, ikke nøl med å ta kontakt. 

Ofte stilte spørsmål kan du lese mer om her

Linjeturen går til Bali i Indonesia

Her trener vi på flotte strender, utforsker Indonesisk kultur, og tilrettelegger for surfing og andre aktiviteter. 

Hvor mye linjefag i uka?
I en normaluke er 2 dager satt av til linjefag. Resten av skoledagene går med til fellesfag og valgfag.

Søk her