Crosstrening og Beachvolley - Bali

Linjen for deg som er glad i trening, for deg som vil glede deg over litt beachvolleyball i hverdagen eller som vil utvikle deg som beachvolleyballspiller. Linjelærer med CrossFit Level 1 Trainer-sertifisering, samt mange års erfaring som beachvolleyballspiller på internasjonalt toppnivå. Studietur til eksotiske Bali.

Kom og tren! Med gode fasiliteter, mye trening både med og uten ball, tilgang på variert og sunn mat, samt dyktige trenere/lærere ligger alt til rette for et aktivt og morsomt skoleår! Linjelærer Nila Larsson gir deg variert CrossFit-inspirert trening med både styrke og puls, og står også klar til å lære deg både teknikk og taktikk i alle beachvolleyballspillets faser. I tillegg til Nila har vi en stor ressurs i vår rektor Tor Inge Askeland, som har 7 års erfaring som landslagstrener både for herre- og damelandslaget i Beachvolley. 

Dette er noe av det som venter deg som elev på linjen med Crosstrening og Beachvolley: :

Variasjon i treningen! Vi jobber jevnlig med både styrke og puls, særlig gjennom tøffe og effektive treningsøkter inspirert av CrossFit – med høy intensitet og ofte i intervallform. Vi kombinerer øvelser der vi kun bruker kroppsvekt med øvelser der vi bruker vekter eller annet utstyr og øvelser der vi jobber sammen i par eller grupper. Vi kan garantere deg at du gjennom et helt skoleår aldri vil få to helt like treningsøkter! Hvilken form du er i fra før spiller ingen rolle – alle vil få maks ut av denne treningsformen! De fleste øktene foregår i gymsalen vår. En liten løpetur i skogen i ny og ne skal du heller ikke se bort fra.

  • Tilrettelagt beachvolleyballtrening! Denne linjen passer både for deg som har spilt litt beachvolleyball for gøy, og for deg som ikke har erfaring fra før. Treningene med ball legges opp så den enkelte elev får utfordringer tilpasset sitt nivå. Ca 1 dag pr uke dedikeres til beachvolleytrening.
  • Treningsleir på  Bali! I november/desember drar vi på et ca 2 uker langt treningsopphold til Bali - med CrossFit-inspirerte økter og beachvolleytrening i fokus, men også med andre aktiviteter som snorkling, surfing og spennende utflukter – noen av dem sammen med Dykkerlinjen vår.  
  • Trening i verdens største sandhall! Vi tar en 3-dagerstur til Gøteborg Beach Center og de 16 flotte beachvolleyballbanene der.
  • Turneringer! Gjennom skoleåret vil det arrangeres flere beachvolleyballturneringer i sandhallen, de fleste i regi av den lokale sandvolleyballklubben. Her vil det være mulig for deg å delta.
  • Gode sandfasiliteter! På skolen har vi tre flotte beachvolleyballbaner som brukes når været tillater det, mens det meste av balltrening mellom høstferien og påskeferien foregår i sandanlegget til Kristiansand Sandvolleyballklubb – bestående av 12 baner utendørs og tre baner i sandhall.
  • Linjelærer Nila Larsson har CrossFit Level 1 Trainer-sertifisering, Trener IV-utdanning i volleyball og sandvolleyball fra Høgskolen i Telemark samt mange års erfaring som profesjonell beachvolleyballspiller – herunder deltagelse i to OL, flere medaljer i World Tour og EM, samt 5 NM-titler.

Mer informasjon om skolen finner du her, og vi kan love gode boforhold ( hytter/leiligheter), samt veldig god mat (uten overdrivelse), engasjerte lærere og stab, og en fantastisk beliggenhet midt i det beste av Sørlandets Skjærgård. Kun 15 minutter unna Kristiansand Lufthavn Kjevik, og Kristiansand sentrum. 

Har du spørsmål om hva som helst, eller bare vil slå av en prat. Ikke nøl med å ta kontakt. Ofte stilte spørsmål kan du lese mer om her

SØK HER!

Linjeturen går til Bali i Indonesia

Her trener vi på flotte strender, utforsker Indonesisk kultur, og tilrettelegger for surfing og andre aktiviteter

Linjekostnader:
Kr 32.000,-  inkluder linjeturen

Totalkostnad for året inkl. kost/losji og felleskostnader: kr 110.500,-

Tilleggskostnader: Nødvendige vaksiner i forhold til reisemål (og hva en har av vaksiner fra før), tillegg for enkeltrom kr 6000,-. Innmeldingsavgift kr 2500,- (betales for å bekrefte skoleplassen etter at en har søkt og fått bekreftet pass) Innmeldingspenger refunderers dersom en sier fra seg plassen innen 14 dager etter betalingen av innmeldingspenger( I henhold til angrefristloven) 

Hvor mye linjefag i uka?

I en normaluke er 2.5 dager satt av til linjefag. Resten av skoledagene går med til fellesfag og valgfag.

 

Send inn søknad :

Søk Crosstrening og Beachvolley på Kristiansand Folkehøyskole