Surf, ballspill og crosstrening

Tur til Marokko og Europa

Linjen for deg som liker variert trening! Vi bruker våre uteområder, skjærgården og forskjellige haller til ballspill som f.eks. beachvolleyball, fotball og ishockey

Her får du mange (men ingen like!) CrossFit-inspirerte økter i sal, variert ballspill, ute og inne og beachvolley både ute og i sandhall. I tillegg supplerer vi med f.eks. coretrening, klatring ute og inne, svømming, løping, fjell- og skogsturer, hinderløype, trappeløp, spikeball, badminton, yoga, treningsbesøk hos CrossFit-senter, kanskje litt snøvolleyball, og ikke minst surfing og snorkling på linjetur.

Treningen i sal er variert, intervallpreget, og med hensikt å forbedre både styrke, spenst, fleksibilitet og utholdenhet.

Linjeturer til Marokko og Europa

Nyhet i 2020! Surfecamp i Agadir, Marokko, inkl. overnatting i Marrakech. På denne turen nyter vi livet på stranda med surfeøkter og fri disposisjon av brett og utstyr hele oppholdet, og om kvelden samles vi på den flotte takterrassen der vi bor. Vi besøker også tradisjonelt Marokkansk marked og får med oss en flott tur til Paradise Valley. Her finner du naturlige svømmebassenger og canyons som du kan nyte.  Der er det godt å slappe av og bli inspirert av de fantastiske omgivelsene. Det er et perfekt sted å svømme, samt et kult sted for spektakulære bilder. Før hjemreisen blir det stopp med overnatting i fantastiske Marrakech. 

På vårparten oppsøker vi f.eks. Champions League kamper eller andre toppfotballkamper ut fra interesser i gruppa. 

Linjelærer Nila Larsson har CrossFit Level 1 Trainer-sertifisering, Trener IV-utdanning i volleyball og sandvolleyball fra Høgskolen i Telemark samt mange års erfaring som profesjonell beachvolleyballspiller – herunder deltagelse i to OL, flere medaljer i World Tour og EM, samt 5 NM-titler.

Mer informasjon om skolen finner du her. Vi kan love gode boforhold (hytter/leiligheter), veldig god mat (uten overdrivelse), engasjerte lærere og stab og en fantastisk beliggenhet midt i det beste av Sørlandets skjærgård. Du finner oss kun 15 minutter unna Kristiansand lufthavn Kjevik og Kristiansand sentrum. 

Har du spørsmål om hva som helst eller bare vil slå av en prat, ikke nøl med å ta kontakt. 

Pris for linja finner du her 

Ofte stilte spørsmål kan du lese mer om her

Linjeturer til Marokko og Europa
I november drar vi på surfecamp til Marokko (Agadir og Marrakech).
I tillegg blir det en tur til Europa i vårsemesteret.

Hvor mye linjefag i uka?
I en normaluke er 2 dager satt av til linjefag.
Resten av skoledagene går med til fellesfag og valgfag.

Søk her