Surf, ballspill og crosstrening

Tur til Marokko og Europa

Linjen for deg som liker variert trening! Vi bruker våre uteområder, skjærgården og forskjellige haller til ballspill som f eks beachvolleyball, fotball og ishockey

Her får du mange (men ingen like!) CrossFit-inspirerte økter i sal, samt variert ballspill, både ute og i sandhall. I tillegg supplerer vi med f.eks. coretrening, klatring ute og inne, svømming, løping, fjell- og skogsturer, hinderløype, trappeløp, spikeball, badminton, yoga, treningsbesøk hos CrossFit-senter, kanskje litt snøvolleyball, og ikke minst surfing og snorkling på linjetur.

Treningen i sal er variert, intervallpreget, og med hensikt å forbedre både styrke, spenst, fleksibilitet og utholdenhet.

Linjeturer til Marokko og Europa

Nyhet i 2020! Surfecamp i Agadir, Marokko, inkl. overnatting i Marrakech. På denne turen nyter vi livet på stranda med surfeøkter og fri disposisjon av brett og utstyr hele oppholdet, og om kvelden samles vi på den flotte takterassen der vi bor. Vi besøker også tradisjonelt Marokkansk marked, samt flott tur til Paradise Valley. Her finner du naturlige svømmebassenger og canyons som du kan nyte.  Det er et rom å slappe av og bli inspirert av de fantastiske scenene, et perfekt sted å svømme, samt et kult sted for bilder. Før hjemreisen blir det stopp med overnatting i fantastiske Marrakech. 

På vårparten oppsøker vi f eks toppfotallkamper eller andre champions league kamper som faller innenfor sesong, og interesser i gruppa. 

Linjelærer Nila Larsson har CrossFit Level 1 Trainer-sertifisering, Trener IV-utdanning i volleyball og sandvolleyball fra Høgskolen i Telemark samt mange års erfaring som profesjonell beachvolleyballspiller – herunder deltagelse i to OL, flere medaljer i World Tour og EM, samt 5 NM-titler.

Mer informasjon om skolen finner du her, og vi kan love gode boforhold ( hytter/leiligheter), samt veldig god mat (uten overdrivelse), engasjerte lærere og stab, og en fantastisk beliggenhet midt i det beste av Sørlandets Skjærgård. Kun 15 minutter unna Kristiansand Lufthavn Kjevik, og Kristiansand sentrum. 

Pris for linja finner du her 

Har du spørsmål om hva som helst, eller bare vil slå av en prat. Ikke nøl med å ta kontakt. Ofte stilte spørsmål kan du lese mer om her

 

SØK HER! 

Linjeturer til Marokko og Europa

I november drar vi på surfecamp til Marokko (Agadir og Marrakech) . I tillegg blir det en tur i Europa i vårsemesteret.

Hvor mye linjefag i uka?

I en normaluke er 2 dager satt av til linjefag. Resten av skoledagene går med til fellesfag og valgfag.