Klatring, dykk og surf

Surfing og action på flotte strenger, i Norge og i utlandet når det igjen er trygt å reise ut. Klatring i vakker natur med majestetisk utsikt, dykking hvor storslåtte vegger, vakre koraller og spennende vrak venter på det!

Denne linjen krever dykkerkurset Open Water, eventuelt kan du ta dette som et valgfagskurs i begynnelsen av skoleåret slik at du er sertifisert til studieturen. 

Dykking - storslåtte vegger, vakre koraller og store vrak venter på å bli utforsket av deg!

Surfing – grensesprengende action på vakre strender på Sør-og Sør-Vestlandet (bølgesurfing/kajakksurfing/vindsurfing++)

Klatring - vakker natur, majestetisk utsikt, uforglemmelige opplevelser og spennende utfordringer. Vi erobrer fjell og klatrevegger både innendørs og utendørs

Linjetur til Zanzibar
Med forbehold om reiserestriksjoner, og hva som er trygt i henhold til Koronapandemien planlegger vi tur til Tanzania. Opplev det krystallklare vannet på øya Zanzibar, både over og under vann. Vi dykker og kiter på Zanzibars østkyst, noe som byr på utrolige opplevelser. Vi bruker også våre gaver og talenter til å arbeide for å tjene andre mennesker, i samarbeid med Strømmestiftelsen, på Tanzanias fastland rundt Dar Es Salaam

Vi kan love gode boforhold (hytter/leiligheter), veldig god mat (uten overdrivelse), engasjerte lærere og stab og en fantastisk beliggenhet midt i det beste av Sørlandets skjærgård. Du finner oss kun 15 minutter unna Kristiansand lufthavn Kjevik og Kristiansand sentrum. Vi er mye ute, på båtturer, seilturer, padleturer i nærområdet i Kristiansands skoger og turområder og i skjærgården rundt skolen. Vi fanger krabber, fisker og lærer mye om naturen rundt oss.

Mer informasjon om skolen finner du her
Pris for linjen finner du her 
Ofte stilte spørsmål kan du lese mer om her

Har du spørsmål om hva som helst eller bare vil slå av en prat?
Ikke nøl med å ta kontakt. Telefon 38 02 22 00 - epost : post@kristiansand.fhs.no 

Eventyret venter, vi ses!

Linjeturer til Zanzibar
Vi drar på linjetur til Zanzibar og får oppleve fargerike koraller under vann samt kiting i bølgene utenfor de kritthvite strendene der.

Hvor mye linjefag i uka?
I gjennomsnitt er 2 dager satt av til linjefag pr. uke.
Resten av skoledagene går med til fellesfag og valgfag.

Pris: 

Kost/losji, felleskostnad og linjekostnad for skoleåret, inkl. tur kr 121.500,- 

Søk her