Helse, psykologi og velvære

Går du med en drøm om å jobbe innen helse- og sosialsektoren? Da er det lurt å velge denne linjen for å få testet dette ut litt nærmere.

Massasje, turer, fokus på kropp og sjel, omsorg, matlaging, yoga og psykologi. Linja for deg som tenker på å jobbe i helsevesenet i fremtiden.

Helselinjen er en spennende og tidsriktig linje med flott og innholdsrik tur til Thailand og Kambodsja. 

Du får også mulighet til å ha 14 dagers praksis, for tiden på Beitostølen helsesportsenter i vakre Valdres. Her jobber du med både barn, ungdom og voksne.

Synes du det er spennende å lære mer om hvordan kroppen er bygd opp og fungerer, har du lyst å lære mer om hvordan man kan gi god omsorg til andre mennesker, er du interessert i psykologi og har du lyst til å lære deg massasje og Yoga? Da kan det være lurt å velge denne linjen for å få testet dette ut litt nærmere.

Vi besøker ulike institusjoner: Kreftforeningen, Blå Kors, Senter mot seksuelle overgrep, Kirkens SOS, barnevern, fengsel og krisesenter.

Vi er omgitt av den flotteste skjærgården, og området inviterer til kajakkpadling, seiling og båtturer. Vi boltrer oss i skolens gymsal og treningsrom og bruker også i perioder treningsstudio like ved skolen.

Du vil møte lærere som har lang erfaring innen helsefag, og som har et stort hjerte for sine elever.

Utenlandstur: Vi planlegger linjetur Thailand og Kambodsja hvor vi besøker ulike institusjoner, men også får tid til å oppleve livet i byer og på vakre strender. Dette er selvsagt med forbehold om at det er helt trygt å reise, og vi ser evt på reisemål sammen i henhold til reiseregler og Koronapandemien. 

Vi har meget gode boforhold (hytter/leiligheter), veldig god mat (uten overdrivelse), engasjerte lærere og stab og en fantastisk beliggenhet midt i det beste av Sørlandets skjærgård.
Skolen ligger kun 15 minutter unna både Kristiansand lufthavn Kjevik og Kristiansand sentrum. 

Pris for linjen finner du her 
Mer informasjon om skolen finner du her
Ofte stilte spørsmål kan du lese mer om her


Har du spørsmål om hva som helst, eller bare vil slå av en prat?
Ikke nøl med å ta kontakt.

Linjetur til Thailand og Kambodsja:
Vår Thailandtur starter i eksotiske Bangkok hvor vi kombinerer besøk på ulike institusjoner med å nyte reisen og samværet med hverandre. Deretter følger 4-dagers tur til spennende Kambodsja med utforsking av kjente attraksjoner og besøk på Women center.

Hvor mye linjefag i uka?
I en normaluke er 2 dager satt av til linjefag.
Resten av skoledagene går med til fellesfag og valgfag

Pris

Kost/losji, felleskostnad og linjekostnad for skoleåret, inkl. tur kr 119.000,- 

Søk her