Klatring, seil og backpacking

4 ukers tur i Europa

Linjen som kombinerer klatring, surfe- og seileaktiviteter i Sørlandets fantastiske skjærgård, samtidig som vi bruker tid på å forberede og trene oss til den råbra og helt bærekraftige backpackerturen til Europa.

Backpackerturen starter på skolens brygge og alle møtes til avtalt tid 2500 m over havet i Alpene etter en spennede reise nedover i Europa. Linjetiden på høsten og vinteren brukes til forberedelse på hvordan å mestre de mangfoldige oppgaver underveis på turen. Du vil også blir i stand til å mestre harde vinder på seilbrett, bære tungt på ryggen, og klatre Via Ferrata til  2500 m topper. Det blir et uforglemmelig og lærerikt år.  

Linjeinnhold: 

  • Lære om seiling i forskjellige former. Vi bruker havet og området rundt skolen som vårt klasserom så lenge vi kan utover høsten 
  • Windsurfing og kiting vil inngå som en del av linjeopplegget og vil også være et alternativ i våre valgfagsuker. 
  • Klatring ute og innendørs, og Via Ferrata i Norge og Alpene. 
  • 4 ukes backpackertur, type “47 grader Nord”. Vi tenker sikkerhet, økonomi og miljø når vi planlegger reisene vår. Transportvalgene gruppa blir enige om underveis til Alpene vil kunne innebære lange etapper med sykling, seiling over hav, dagsmarsjer med ryggsekk, overnatting ute og fjellklatring eller skikjøring i alpine landskaper. 

På skolen kan vi love gode boforhold (hytter/leiligheter), veldig god mat (uten overdrivelse), engasjerte lærere og stab og en fantastisk beliggenhet midt i det beste av Sørlandets skjærgård. Du finner oss kun 15 minutter unna Kristiansand lufthavn Kjevik og Kristiansand sentrum. Har du spørsmål om hva som helst eller bare vil slå av en prat, ikke nøl med å ta kontakt. 


Mer informasjon om skolen finner du her
Pris for linjen finner du her 
Ofte stilte spørsmål kan du lese mer om her

 

Eventyret venter, vi ses!

Linjetur:
Seiling og backpacking i 4 uker

Hvor mye linjefag i uka?
I en normaluke er 2 dager satt av til linjefag.
Resten av skoledagene går med til fellesfag og valgfag
 

Søk her