Seiling og backpacking

4 ukers tur

Nyhet i 2020! Linjen som kombinerer aktiviteter i Sørlandets fantastiske skjærgård samtidig som vi bruker tid på å forberede og bestemme spennende backpackertur nedover i Europa og i Middelhavslandene.

Linjeinnhold:

  • Lære om seiling i forskjellige former. Vi bruker havet og området rundt skolen som vårt klasserom så lenge vi kan utover høsten
  • Surfing vil inngå som en del av linjeopplegget og vil også være et alternativ i våre valgfagsuker.
  • 4 ukes backpackertur. Vi tenker sikkerhet, økonomi og miljø når vi planlegger reisen vår og får gjerne med oss aktiviteter på ski og brett eller en vandretur. Kanskje blir det seiling i Kroatia, og/eller øyhopping i Hellas som skal stå på programmet? Det er du som er med å bestemme hvor og hvordan turen skal bli. 

Vi kan love gode boforhold (hytter/leiligheter), veldig god mat (uten overdrivelse), engasjerte lærere og stab og en fantastisk beliggenhet midt i det beste av Sørlandets skjærgård. Du finner oss kun 15 minutter unna Kristiansand lufthavn Kjevik og Kristiansand sentrum. Har du spørsmål om hva som helst eller bare vil slå av en prat, ikke nøl med å ta kontakt.

Pris for linjen finner du her 
Mer informasjon om skolen finner du her.
Ofte stilte spørsmål kan du lese mer om her

Eventyret venter, vi ses!

Linjetur:
Seiling og backpacking i 4 uker

Hvor mye linjefag i uka?
I en normaluke er 2 dager satt av til linjefag.
Resten av skoledagene går med til fellesfag og valgfag
 

Søk her